Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τεράστια διαρροή αρχείων από παιχνίδια της Valve

*
Δεκάδες χιλιάδες assets από παιχνίδια της Valve έχουν διαρρεύσει online. Η διαρροή κάνει τον γύρο του internet και λέγεται πως είναι η μεγαλύτερη στα χρονικά της εταιρείας. Μέσα στα στοιχεία που διέρρευσαν, υπάρχει μη ανακοινωμένο ή κομμένο περιεχόμενο από τα Team Fortress 2, Counter-Strike: Source, Half-Life 2, Portal και από πολλούς άλλους τίτλους, όπως και assets που δεν έχουν συσχετιστεί ακόμη με κάποιο παιχνίδι.

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε το μέγεθος της διαρροής, ένας χρήστης επιβεβαίωσε πως το μέγεθος των δεδομένων μόνο για το Team Fortress 2 ξεπερνά τα 60GB! Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται αχρησιμοποίητα μοντέλα χαρακτήρων- μεταξύ των οποίων ένα θηλυκό μοντέλο- , παραλλαγές υπάρχοντων χαρτών, σχέδια διεγραμμένων χαρτών, νέα skins και Props και πολλά άλλα.


Είναι θέμα χρόνου μέχρι οι modders να χρησιμοποιήσουν όλο το περιεχόμενο για κατακλύσουν την αγορά.

Το leak ξεκίνησε από έναν χρήστη του Discord, με username ‘Leakerwanderer’, ο οποίος άρχισε να δίνει links από repositories αρχείων για παιχνίδια της Valve. Ο ίδιος ο χρήστης, πρόσφερε ένα μικρό backstory για τα αρχεία, στο οποίο δήλωσε τα εξής:

«Έχω κρατήσει αυτά τα αρχεία από το 2016. Οι περισσότερες ημερομηνίες που βλέπετε είναι μετά την μετακίνησή τους από τον υπολογιστή μου που καταστράφηκε το 2019. Έπαιξα με αυτά πολλά χρόνια, αλλά δεν τα ανέβασα ποτέ γιατί πάντα με απειλούσαν».

Προσπερνάμε το λίγο… σκοτεινό τέλος του μηνύματος του Leakerwanderer. Για τους fans των παιχνιδιών της Valve, δεν υπάρχουν τόσο καλά νέα, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάτι σχετικό με πιθανό Half-Life 3 ή Left 4 Dead 3. Μάλιστα, η διαρροή αυτή φαίνεται να λειτουργεί και σαν τέλος εποχής για τους fans του Team Fortress 2, αφού στα αρχεία αυτά υπάρχει όλο το πιθανό περιεχόμενο που υπήρξε, θα μπορούσε να έχει υπάρξει ή θα υπάρξει στο μέλλον. Δεν έχει μείνει τίποτα κρυφό πλέον για τον συγκεκριμένο τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*